КулЛиб - Классная библиотека! Скачать книги бесплатно 

Бабин Яр: Критичні питання та коментарі [Герберт Тідеманн] (fb2) читать постранично, страница - 5


 [Настройки текста]  [Cбросить фильтры]

підготовлені вузькі тераси? Ким? Коли — за той короткий час після взяття Києва?

· Застрелені з кулеметів в ярузі?

· Укусів собак? Тобто йдеться про сотні жертв, а не десятки і навіть не сотні тисяч?

5. Дмитро Орлов, один з сумнівних свідків на якого посилається "Чорна книга" з «Бібліотеки Голокосту» 1980 р., [29] показав:

"Просто неба була влаштована ціла канцелярія зі столами. Натовп очікував за бар'єрами, що німці збудували в кінці вулиці, і не бачив столів. Від тридцяти до сорока людей одночасно відокремлювали від натовпу і доставляли під озброєною охороною для «реєстрації». Документи і цінні речі конфісковували. Документи негайно кидали на землю і свідки підтвердили, що площа була вкрита товстим шаром викинутих паперів, розірваних паспортів та профспілкових квитків. Потім німці змусили всіх роздягтися догола: дівчат, жінок, дітей, старих […] Їх одяг зібрали і акуратно склали. Каблучки зривали з пальців оголених чоловіків і жінок і цих приречених примусили стати на край глибокої яруги, де розстрільна команда розстріляла їх впритул. Тіла падали з обриву, а маленьких дітей кидали живими.

Багато хто божеволів коли досягав місця страти".

· Орлов нібито побачив все це за лічені хвилини з боку кабельного заводу [30].

· Дата? Де знаходилась канцелярія? Скільки персоналу і часу було потрібно для згаданих заходів? Радянські громадяни не носили паспортів! Чи є підтвердження свідків??

· Навіть якщо люди за бар'єрами не бачили столів — вони б не змогли не почути стрілянини. Чому ніхто не намагався втекти, особливо після настання темряви? Адже нерівна, щіляста місцевість ідеально підходить для укриття.

· Важливим є загальне зауваження. Більше половини з передбачуваного маршруту до місця страти простягалося через густо заселений і забудований район міста. Чому головорізи Сталіна не знайшли гідних свідків навіть в цьому районі? Чому також не існує жодних свідків або повідомлень з боку Вермахту? Вояки-відпускники, наприклад, навряд чи залишили такі жахливі спогади при собі.

· Ми дізнаємося, що озброєна охорона за один раз відокремлювала і відводила групу від тридцяти до сорока осіб. Скільки часу забирала така дія?

· Діти та дівчатка? Згідно жидівським та совєтським джерелам, майже всіх, за винятком літніх, евакуювали раніше (наприклад, див. джерела, що вказує Саннінг [31]).

· Ретельне збирання і складання одягу такої великої кількості людей забирає дуже багато часу.

· В цій історії жертви стоять на краю глибокої яруги, іншими словами, не в ярузі. Чому люди, що пережили таку жахливу ​​ситуацію, лише за декілька кілька років забули де саме стояли жертви?

· Кулі, що не потрапили в ціль, летіли далі! Які заходи були прийняті для убезпечення німецьких підрозділів від випадкового потрапляння під кулі? Один з військових таборів, наприклад, знаходився лише в 350 метрах від місця страти.

· Збільшення купи трупів незабаром створює проблему. Вбитих потрібно пересувати. Уявіть, якщо можливо, скільки часу витратять дві особи щоб витягти один труп із закривавленої купи (на якій дуже незручно стояти), перемістити його в середньому на багато десятків метрів, покласти його (на іншу купу?), а потім повернутися до купи трупів. Місце потрібно розчистити для нових страт, а потім заповнити людьми. До цього варто додати копання землі і засипання масових поховань цією ж землею. Чому тому також немає свідків? Чому аерофотознімки не показують жодних ознак таких дій?

· Маленьких дітей жбурнули живими. Чи їх відбирали спочатку? Або ж кати стріляли повз них? Стрілянину переривали для цієї жахливої діяльності?

· Де знаходився кабельний завод, з якого Орлов спромігся роздивитися все це за лічені хвилини?

6. За словами Орлова, [13] інші свідки розповідали, що німці "розбивали малюків об камені"8.

Усякий, хто уважно читає Біблію побачить, що голокостні історії не є новиною для жидів (Буття 6, Буття 19:24, Вихід 11, Джошуа 6, Матвія 2:16). Крім того, побожні люди черпають натхнення, зокрема, з Писання. Псалми 137:9:

"Блажен, хто візьме і розіб'є немовлят твоїх об камінь".9

7. Тамара Михасева: [7], [13], [32]

"[…] Молода російська жінка, чий чоловік жид був командиром Червоної Армії […] залишила місце страти з етнічним німцем, який був одружений з жидівкою. […] Цей зросійщений німець (“фольксдойче”) пішов з місця страти (з Тамарою Михасевою) лише після того як ще раз узяв хлопчика [сина] на руки, поцілував його в очі і попрощався з дружиною і тещею".

· Отже молоду російську жінку і етнічного німця допустили в якості глядачів до місця страти для засвідчення надсекретного масового розстрілу жидів?

· Михасева прикрашає свою історію гавкотом багатьох собак і ревінням танцювальної мелодії з динаміків, для заглушення криків жертв [33].

8. Жидівка Неся Елгорт повідомляє нам: [7], [13], [34]

"Дивом врятувалася із своїм