КулЛиб - Классная библиотека! Скачать книги бесплатно 

Книжконюх. Дарвін [Тьєррі Дебру] (fb2)

Книжконюх. Дарвін
Тьєррі Дебру
Книжконюх. Дарвін (fb2)
Жанры: Драматургия  

Добавлена: 13.02.2023
Версия: 1.0
ISBN: 978-617-7654-35-2
Кодировка файла: UTF-8
Издательство: Видавництво Анетти Антоненко

Город: Львів
Аннотация:

Тьєррі Дебру — бельгійський драматург, актор, сценарист і театральний режисер. Автор понад 15 п’єс — усі майже відразу після написання втілені на сцені. За сюжетом п’єси «Книжконюх», у містечку-фантомі десь на узбережжі Північного моря живе дивний чоловік — у власному домі він тримає найбільшу у світі бібліотеку. І орієнтується серед книжок незвично — за допомогою нюху! Цей дивак угадує по запаху будь-яку книжку! За сюжетом п’єси «Дарвін», у родині Саллі, яка мешкає в маленькому провінційному містечку у США, одночасно три лиха: її Тато впав зі сходів і лежить у лікарні в комі; її чорношкірий чоловік переспав з її рідною сестрою — і та завагітніла; а у школі, де Саллі працює, постало питання, як викладати походження світу на уроках біології — теорією Дарвіна чи «іншими», альтернативними теоріями? Саллі шукає аргументи проти консервативної міської педради, захопленої концепцією креаціонізму...
Підтримка підготовки цієї публікації не означає, що Європейська комісія підтверджує її зміст, який відображає лише думки авторів і комісія не може нести відповідальність за будь-яке можливе використання цієї інформації.


Усі права застережені. Жодну частину цього видання не можна переви­да­ва­ти, перекладати, зберігати в пошукових системах або передавати у будь-якій формі та будь-яким засобом (електронним, механічним, фотокопіюванням або іншим) без попередньої письмової згоди на це ТОВ «Видавництво Анетти Антоненко».
ISBN 978-617-7654-35-2
ISBN 978-617-7654-34-5
(Серія «Особливі прикмети»)
Le livropathe, 2003 © Lansman Emile (Editeur)
Darwin, 2007 © Lansman Emile (Editeur)
© Іван Рябчій, український переклад, 2019
© «Видавництво Анетти Антоненко», 2020


  [Оглавление]
Скачать fb2Читать
Читать постранично