КулЛиб - Классная библиотека! Скачать книги бесплатно 

Століття Якова [Володимир Савович Лис] (fb2)

Століття Якова
Володимир Савович Лис
Століття Якова (fb2)
Жанры: Историческая проза   Исторические любовные романы  

Добавлена: 05.12.2016
Версия: 1.0
Кодировка файла: utf-8
Издательство: Клуб Сімейного дозвілля

Город: Харків
Аннотация:

...Життя древнього Якова з поліської глибинки, його любові й війни, злочинства й подвиги, пристрасті й муки несподівано виявились куди захопливішими за кілограми детективів із пригодами зомбі, упирів, ФСБ та інших потвор.
Серед засилля сучасного літературного силікону Яків зі своєю сімейною сагою впадав в око, як живий серед манекенів: він був справжнім – йому хотілося співпереживати. Жінки, згадуючи деякі епізоди, скліпували сльозу: атож, мелодраматичного в романі чимало, тільки чомусь тому всьому віриш...
Чи не тому, що «Століття Якова» – це ще й сто повних років української історії, з усіма її – куди там шекспірівським! – непроговореними й неосмисленими трагедіями, чиї непідбиті рахунки ми й далі продовжуємо оплачувати? І волинське Полісся на перехресті режимів, імперій, народів, армій, культур і субкультур (хто тільки не товкся тут за «століття Якова» – від уланів Пілсудського до наркоділерів на джипах...) – то сцена, на якій розігрується споконвічна драма боротьби людини зі світом за власну душу?
І книжка ця – не тільки про дядька-поліщука, мужчину з вимираючої породи справжніх, якого, як тріску, жбурляло по водах вийшлого з берегів XX століття, – а й, якимсь таємничим чином, як то завжди буває з направду добрими книжками, – про кожного з нас?...


Переможець конкурсу «ҐРАНД-КОРОНАЦІЯ СЛОВА» конкурсу романів, кіносценаріїв, п’єс та пісенної лірики про кохання «КОРОНАЦІЯ СЛОВА – 2010»


  [Оглавление]
Скачать fb2Читать

Читать в приложении