КулЛиб - Классная библиотека! Скачать книги бесплатно 

Жлобологія [Юрій Андрухович] (fb2)

Книга заблокирована по требованию правообладателя или ФЗ-114/ФЗ-149/ФЗ-398.

Жлобологія
Юрій Андрухович
Жлобологія (fb2)
Жанры: Публицистика   Современная проза  

Добавлена: 09.02.2016
Версия: 1.0
ISBN: 978-966-97344-0-2
Кодировка файла: utf-8
Издательство: Мистецька агенція «Наш Формат»

Город: Киев
Аннотация:

Літературно-мистецьке видання «Жлобологія» розраховане на широке коло читачів: поціновувачів сучасного мистецтва, студентів і викладачів, громадських діячів, політиків, коуч-тренерів, художників, письменників і галеристів, фалеристів, адвентистів сьомого дня, дипломатів, рекламістів, телепродюсерів, зірок шоу-бізнесу та спорту, філологів, філософів, філантропів, антропологів та інших «богемних виродків», які «відірвалися від народу».
Книга є рекомендованою для читання всім, хто вважає себе «інтелігентною людиною», «елітою нації», «душой народа», «знавцем істини», відданим адептом «масковского православія» та й, зрештою, кожному, хто хоч раз ставив собі запитання: «Чому в Україні з історією і з добробутом не склалося?».
У всіх текстах збережені особливості мовлення авторів. Уживання ненормативної лексики в окремих авторів не є самоціллю, бо дозоване і вмотивоване емоційністю розмови. Це є невід’ємною складовою діалогу і водночас відтворює авторську стилістику викладу думок. Кожен з авторів у природний для себе спосіб тлумачить певні філософські та культурологічні категорії, про які йдеться в роздумах.
Небажано читати цю книгу людям з обмеженими розумовими здібностями, спричиненими браком освіти, культури та виховання, адептам різних людиноненависницьких ідеологій, особам із ознаками політичної шизофренії та інших афективних станів, дітям до 18-ти років, а також людям із нестабільною психікою.


  [Оглавление]
Скачать fb2Читать