КулЛиб - Классная библиотека! Скачать книги бесплатно 

Замах на Селену (Збірка) [Олександр Бугай] (fb2)

Замах на Селену (Збірка)
Олександр Бугай
Замах на Селену (Збірка) (fb2)
Жанры: Научная Фантастика  

Добавлена: 31.12.2015
Версия: 1.0
ISBN: ISBN 5-7707-4493-6
Кодировка файла: utf-8
Издательство: Тернопіль

Город: Тернопіль
Аннотация:

У збірці фантастичних сповідань «Замах на Селену» автор торкається. вічної теми: хто є ми — люди? Звідки ми і що нас чекає в майбутньому? Для цього використовує наукові гіпотези, які останніми роками заполонили періодичну пресу.
Кожна нова гіпотеза сама собою хоч і цікава, але не може залишити глибокий слід у пам’яті читача, якщо її не вдягнуто у цікаву літературну форму.
Автор намагається вирішувати проблеми у фантастичних зіткненнях героїв твору. Для цього придумує несподівані ситуації, цікаві повороти, оригінальні розв’язки. Але це лише фон. Основне завдання, яке ставить перед собою автор, — це, використовуючи багатющу наукову інформацію, підносити її читачеві в дохідливому, зрозумілому вигляді. Таким чином, оповідання стають пізнавальними.
Можна додати, що герої в оповіданнях — це наші прості люди, дія відбувається також не деінде, а на нашій землі з її красотами і негараздами. Автор нерідко піднімає питання моралі і милосердя, намагається вказати на наші упущення, промахи, але основна лінія творів — це краса людська, її досконалість, доброта і душевність, які в кінцевому результаті перемагають будь-яке зло.


  [Оглавление]
Скачать fb2Читать
Читать постранично