КулЛиб - Классная библиотека! Скачать книги бесплатно 

Брамник [Марина та Сергій Дяченки] (fb2)

Брамник
Марина та Сергій Дяченки
Брамник (fb2)
Жанры: Фэнтези: прочее  
Серия: Блукачі-1
Изд. Серия: Світи Марини та Сергія Дяченків

Добавлена: 22.05.2015
Версия: 1.0
ISBN: 966-365-049-4
Кодировка файла: utf-8
Издательство: Джерела М

Город: Київ
Аннотация:

За все в житті доводиться платити, в тому числі — й за нерозсудливі юначі жарти. І ціна буває зависокою навіть для чарівника. Могутній маг, наділений талантом і честолюбством, у покарання за гордощі перетворений на бездушну річ і позбавлений магічного дару. Згадайте останні події — ця ситуація не така вже фантастична. А якщо додати до цього нерозв’язну любовну колізію — тоді вже просто хоч із мосту та в воду!
А метри фантастичного жанру — на те й метри, щоб дати нам змогу за символікою образів з чарівного світу Фантазії розгледіти прості істини, які тисячі років рятують людину від розпачу й зневіри. Схибив одного разу — стережися, щоб не схибити вдруге; кохання не завжди приносить щастя, але від цього не слабшає; дружба й самовідданість, любов до людей і життя здатні перебороти навіть космічний жах вселенської катастрофи.
Такий він — світ Марини та Сергія Дяченків — дивовижний, сповнений незбагненних таємниць і фантастичних пригод, і разом з тим повний Любові, доброї, красивої магії. Ви будете зачаровані, шановний читачу, навіть не сумнівайтеся.


  [Оглавление]
Скачать fb2Читать
Читать постранично