КулЛиб - Классная библиотека! Скачать книги бесплатно 

Лист Папі Римському [Леон Дегрель] (fb2) читать постранично, страница - 3


 [Настройки текста]  [Cбросить фильтры]

запускали уздовж підлоги: вибирайте будь-який варіант).

Проте, як відомо тим, хто цікавиться наукою, "Циклон Б" — липкий і небезпечний у використанні газ, що легко запалюється. Знадобилося б чекати 21 годину перед тим, як перший труп можна було б витягнути з цієї дивовижної камери.

Як нам передавали з великим задоволенням і з тисячею пікантних подробиць, потім можна було б видалити всі золоті зуби і зуби з пломбами, в які завбачливо ховали діаманти! Це повинно було бути зроблено з кожною партією з 6000 недвижимих щелеп (3000 осіб), які стулила смерть, і з 43000 щелеп щодня, якщо слідувати офіційною статистикою про 24000 вбитих щодня тільки в газових камерах Освенціма!

При всій своїй святості, Святий Отець, Вам теж іноді доводиться терпіти муки у дантиста. Вам коли-небудь рвали зуб? А два зуби? Під час такої операції пацієнт слухається кожного слова хірурга. У того є потужні дзеркала, що висвітлюють щелепи, ідеальні інструменти і пацієнт, який покірно виконує всі вказівки. Скільки ж триває видалення при таких оптимальних умовах? Чверть години? Півгодини?

Згідно з міфом, брудні трупи в Освенцімі лежали просто неба. Треба було з великими труднощами розтиснути закаменілі щелепи, розслабити їх, а потім широко розкрити — і все це за допомогою самих примітивних інструментів. Згідно з офіційними даними, всього лише 8 працівників знімали без освітлення пломби і оглядали не просто одне болюче місце, а цілих дві щелепи. Після цього їм доводилося виривати, розсікати і спустошувати зуби швидше, ніж фахівцю з відмінним обладнанням.

Ваша Святосте, візьміть, будь ласка, олівець. Витрачаючи чверть години на одну щелепу, 8 невтомних працівників могли обробити за годину 16 тіл і 160 за 10-ти годинний робочий день, при цьому не відпочиваючи ні хвилини! Навіть будучи стоматологом-стахановцем і подвоївши швидкість видалення, що фізично неможливо, можна було б довести кількість тіл всього лише до 320! А як же бути з 3000 жидів, яких отруювали за один раз? А як щодо тих днів, коли "Циклоном Б" знищували по 24000 людей? У таких випадках доводилося б мати справу з 48000 щелеп і більше за 760000 зубів щодня. Зупинившись на цифрі 6000000 жидів, яку нескінченно повторює пропаганда (деякі подвоюють або потроюють її), ми прийдемо до того, що ці працівники ще багато років після війни були б завантажені роботою. Одні тільки видалення зубів при 10-годинному робочому дні без перерви зайняли б 1875 повних робочих днів всієї команди!

Однак ці видалення були тільки попередньою формальністю. Виявляється, доводилося також стригти волосся з мільйонів голів. Потім, як голослівно стверджують "історики" Освенціма, були обстежені всі піхви і задні проходи перед відправкою тіл до печей. Це робилося з метою вилучення діамантів і коштовностей, які могли бути там заховані. Святий Отець, Ви можете собі це уявити? 6000000 задніх проходів і 3–4 мільйони піхв, які потрібно ретельно дослідити, в той час як нам не раз пояснювали, що після закінчення масових екзекуцій тіла були покриті екскрементами, менструальною кров'ю і виділеннями. Пальці й руки робітників мусили нишпорити у цих брудних органах, щоб виявити приховане, виймати липкі предмети, мити їх і мити себе 24 000 разів на день для задніх проходів і від 15 до 20000 разів на день для піхв! Це чисте божевілля! Втім, я ще не згадав про додаткову діяльність: "виготовлення добрив і шматків мила", про що, не здригнувшись, пишуть деякі люди на кшталт божевільного професора Полякова.

Передбачається, що всі ці отруєння газом, стрижки волосся, видалення зубів і промацування внутрішніх органів були здійснені з 6000000 жидів, або навіть з 7000000, або — згідно батькові Рікеті — з 15 мільйонами, або — згідно словника Ларусса — з 20 мільйонами (це перевищує число жидів у всьому світі)! Якщо визнати істинними "офіційні" твердження тих, хто маніпулює історією Освенціма, то вся ця діяльність повинна продовжуватися і до цього дня! Під час Вашої спільної служби, Святіший Отець, у Вас буде можливість відчути запах газу з камер і спітніти від жару печей Освенціма.

Якби реальну кількість смертей помножити на 10 або 20, то цей обман ще міг би здатися правдоподібним. Утім, щодо отруєння газом 700–800 чоловік у кожній спальні, то ця занадто явна брехня виглядає безглуздою. Тільки незбагненне й неймовірне ідіотство дурнів є поясненням тому, що вдалося придумати так багато нісенітниць, поширити їх, оголосити під гучний барабанний бій, зняти на плівку і, головне, змусити повірити в цей абсурд.

"Я вірю, — хоробро заявляє дехто про геноцид, — усьому, що мені кажуть".

Яке типове визнання!

Коли в Освенцімі будуть служити урочисту месу, всі серця наповняться любов’ю до Бога й людини і візьмуть участь в повторенні жертвопринесення. Хіба можна хоча б на мить уявити собі, Святий Отець, що священик, Папа, вкриває своєю мантією шквал дурної ненависті і жахливий обман в ту саму хвилину, коли він підносить свій потир до небес? Ці ненависть і брехня — пряма протилежність зворушливому вченню Христа! Ні! Звичайно,