КулЛиб - Классная библиотека! Скачать книги бесплатно 

Чи дійсно загинули шість мільйонів? [Річард Харвуд] (fb2)

Чи дійсно загинули шість мільйонів?
Річард Харвуд
Чи дійсно загинули шість мільйонів? (fb2)
Жанры: Культурология и этнография   Политика и дипломатия   Публицистика  
Изд. Серия: Нариси до історії xx століття

Добавлена: 10.09.2012
Версия: 1.0
ISBN: 966-7409-27-9
Кодировка файла: Windows-1251
Издательство: Просвіта

Город: Харків
Аннотация:

Як же вдалося жидам — мізерній меншости — знищити мільйони «гоїв»? До цього вони методично і вперто йшли протягом 1900 років.
Замаскувавши свої агресивні плани — ідеологію під новочасну релігію європейських народів (християнство), жиди по цьому «місточку» проникли і легалізувалися в середовищі білої раси — в усіх відношеннях найактивнішої частини людства. Таємно сповідуючи мету світового панування, «богообраний народ» поступово, протягом століть, прибрав до рук торгівлю, фінанси, економіку, пресу, політику і на початку XX століття майже повністю представляв або контролював уряди Європи та Америки, отже, й ситуацію у цілому світі. В цих умовах стала можливою «жовтнева революція», в результаті якої жиди захопили абсолютну владу в найбільшій і найбагатшій тоді країни світу — царській Московії. Система ГУЛАГ-СРСР під прикриттям все тієї ж замаскованої ідеології іудо-сіонізму у формі марксизму-ленінізму — це вже було лише практичне вираження «теорії людиновбивчої промисловости». Деформація суспільної свідомости «пролетаріату на основі марксизму-ленінізму була тотальною.
Отже, визволення від жидівського поневолення потрібно починати з очищення ідеології — насамперед з перегляду світоглядно-філософських та релігійних комплексів на засадах національної духовности.
Павло ЧЕМЕРИС


  [Оглавление]
Скачать fb2Читать
Читать постранично