КулЛиб - Классная библиотека! Скачать книги бесплатно 

Як ізраїльський тероризм і американська зрада спричинилися до атак 11 вересня [Девід Дюк] (fb2) читать постранично


 [Настройки текста]  [Cбросить фильтры]

Як ізраїльський тероризм і американська зрада спричинилися до атак 11 вересня


Девід ДЮК,

Національний президент Організації Європейсько-Американської єдності і правозахисту (EURO)

Тегеранська Міжнародна конференція «Перегляд голокосту: глобальне бачення» відбулася наприкінці 2006 року під патронатом президента Ірану. На ній виступив відомий публіцист, громадський діяч, Національний президент Організації Європейсько-Американської єдності і правозахисту Девід Дюк.


Якщо Осама бен Ладен є тією людиною, яка стоїть за атакою 11 вересня, що спричинила смерть тисяч американців, то я, як і більшість американців, хочу, щоби його було покарано за злочини. І хай будь-яка людина чи будь-яка нація, що вершать тероризм проти Америки, не уникнуть покарання. Але зараз я збираюся зробити заяву, що може неабияк шокувати Вас. Якщо Ви згодні, що тих, хто чинить терористичні дії проти Америки, слід покарати, то Америка мусить помістити Ізраїль угорі цього чорного списку. На підтвердження цього в статті я доведу, що Ізраїль вчинив навмисні убивства, терористичні і зрадницькі дії щодо Америки. Ізраїльські акти тероризму і зради проти Америки не тільки залишилися безкарними, а були ще й винагороджені тими політичними діячами в Америці, які підло зрадили Сполучені Штати.

Я доведу, що Ізраїль вчинив більше актів тероризму в останній половині століття, ніж будь-яка інша нація на Землі. Тим самим я виставлю на показ тероризм Ізраїлю і його зраду інтересів Сполучених Штатів Америки. Насамкінець, я наведу шокуючі факти, які доводять, що Ізраїль навмисно готував смерть для тисяч американців 11 вересня.

Чому було атаковано Америку?

Ніхто не може сперечатися, що якби бен Ладен, які б не були його мотиви, стояв за жахіттями атак на ЦСТ, він вже заслужив кару за знищення такої кількості ні в чому не винних людей. У той самий час життєво важливим є довідатися, чому бен Ладен і мільйони інших людей в усім світі відчувають ненависть до Америки. Чому так багато людей готові ризикувати чи навіть жертвувати своїм життям, аби розправитися з нами? Я, звичайно, сподіваюся, що ніхто, читаючи це, не буде настільки наївний, аби повірити, що зростання мільйонів тих, хто ненавидить Америку, відбувається через те, що ми нібито «вільні». Ця дезорієнтація, напевно, найбезглуздіша від початку часів омана, утовкмачувана американцям.

Щоби покінчити із загрозою терору проти американців, ми повинні знати правдиву причину того, чому нас так ненавидять. Сучасні технології роблять масові убивства і тероризм такими сміховинно простими, що здійснити їх може мало не кожен. Їх не можна зупинити військовою міццю. Фактично, навіть застосування грубої сили, яку ми використовуємо в Афганістані начебто для знищення тероризму, уже викликає ознаки зростання всесвітньої ненависті до Америки, достатньої для того, щоб рекрутувати тисячу нових терористів на місце кожного із тих, кого ми там знищили.

Я також обмірковую питання, якою є ефективність уражання терористів в Афганістані. Можливо один елемент мережі Аль-Каїди і буде знищено на кожні 10 «обертів млина», що перемелює афганських солдатів і цивільне населення, які в основному лише намагаються врятувати свої власні життя, як і більшість з нас. Або, можливо, що це — 1 терорист на 100 афганців. Я підозрюю, що реальна цифра наймовірніше 1000 осіб, які не мають до тероризму жодного стосунку, убитих через одного справжнього терориста, який колись зміг би потурбувати Америку.

Мабуть, нам буде потрібна неабияка сміливість, аби усвідомити можливі причини того, чому так багато людей стали нас ненавидіти. У тому разі, коли ми матимемо всі факти, а не тільки зручні кліше на кшталт: «вони атакували свободу», ми оберемо наш кращий шлях, йдучи яким, зможемо захистити наш народ у майбутньому.

Між іншим, а що ми називаємо «атакою на Американську свободу»? Я б сказав, що реальною «атакою на свободу» є руйнування Білля про права та Конституції Сполучених Штатів. Десять Заповідей є справжнім ядром того, що фактично і є Американська свобода. Джордж Буш і американський Конгрес, які озброїлися знову висловленим американським патріотичним Актом, зробили незрівнянно більше для поруйнування наших Конституційних свобод, ніж будь-коли це був би в змозі зробити сам бен Ладен.

Реальна причина того, чому ми страждаємо від тероризму

Реальна причина того, чому ми піддалися терористичним атакам на ЦСТ, до огидного проста.

Існує занадто багато американських політичних діячів, які підло зраджували американський народ, сліпо підтримуючи чільну терористичну націю на землі, — Ізраїль.

Американські засоби масової інформації й уряд не можуть розв'язати простої дилеми. Якщо вони переконані, що необхідно атакувати Афганістан за надання допомоги і підтримки терористам, то дехто з палестинців, природно, знайде причини, щоб атакувати Америку за надання допомоги і навіть