КулЛиб - Классная библиотека! Скачать книги бесплатно 

Анастасія Нікуліна

RSS канал автора
Поделиться:
Иллюстрация № 1 читать онлайн КулЛиб

Анастасія Олегівна Нікуліна (нар. 23 вересня 1989, Львів, Україна) — українська письменниця, авторка книг у стилях гостросоціальна проза, реалізм, підліткової літератури (англ. young-adult), фентезі, антиутопія, містика, казка, роман, пригоди, драма. Друкувалась у Львівській періодиці. Також писала під псевдонімом Іва Шон.
Дебютний роман авторки «Сіль для моря, або Білий Кит» здобув міжнародну українсько-німецьку літературну премію імені Олеся Гончара 2018 року у номінації «Проза» та відзнаку «Найкраща книга для підлітків» за підсумками року премії «Глиняний кіт — 2018».
Народилася та проживає у Львові. Навчалася у Львівській українській гімназії з поглибленим вивченням іноземних мов та українознавства і згодом закінчила факультет міжнародних економічних відносин ЛНУ ім. І. Франка. Працює копірайтером. Заміжня. Дітей немає.
Багато читає книг — у тому числі сучасної української прози та викладає огляди. З дитинства грає у міні-футбол. Захоплюється фотографією, подорожами, велоспортом. Спробувала себе у паркурі, грала у стріт-бол та настільний теніс, займалася різними видами танців — від бальних і до стріт-денсу, малювала графіті, писала і читала реп.

Докладніше: wikipedia

Сортировать по:

Автор

Все буде добре
Книга - Анастасія  Нікуліна - Все буде добре (fb2) читать без регистрации
Fb2

Львів. Вишні. Дощі
Книга - Анна  Хома - Львів. Вишні. Дощі (fb2) читать без регистрации
Fb2

Львів. Пані. Панянки (збірка)
Книга - Анна  Хома - Львів. Пані. Панянки (збірка) (fb2) читать без регистрации
Fb2

Львівська серія
Львів. Смаколики. Різдво
Книга - Анна  Хома - Львів. Смаколики. Різдво (fb2) читать без регистрации
Fb2

Сіль для моря, або Білий Кит
Книга - Анастасія  Нікуліна - Сіль для моря, або Білий Кит (fb2) читать без регистрации
Fb2