КулЛиб - Классная библиотека! Скачать книги бесплатно 

Лерія Кот

RSS канал автора
Поделиться:
Иллюстрация № 1 читать онлайн КулЛиб

Біографія
Лерія КОТ (справжнє ім’я Носова Альона Василівна). Народилася 3 серпня 1997 року в селі Усівка, Згурівського району, Київської обл., Україна.
Навчалася в Усівскій НВК (2003 – 2006 р.р.) та Лизогубовослобідській ЗОШ (2006 – 2014 р.р.).
Дебютувала в газеті «Сільський Вісник» з твором «Нечемна Фіалочка» 2013-го року.
В 2014 році отримала грамоту від будинку дитячої та юнацької творчості за активну участь у районному етапі конкурсу «Власні твори».
З 2014 року є активним учасником проектів видавництва книг «Лілія» та «Склянка Часу*Zeitglas».
2015 року взяла участь в альманасі «Самоцвіти України». А також цього року вийшла перша книга в віршах «Відьми і любов», яка містить одну містичну поему.

Про псевдонім
Я не знаю, чому люди вигадують псевдоніми. Власний псевдонім я вигадала лише тому, що мені ніколи не подобалось власне ім’я.
Як ви вже зрозуміли мені подобалось ім’я Лєра, та все ж називались Валерією я не мала жодного бажання. І одного разу я просто відкинула цю зайву частку «Ва», яка робила ім’я важким і геть не підкреслювала мою особистість.
Інша частина псевдоніму «КОТ» має безліч трактувань, і можливо в майбутньому я вигадаю ще кільканадцять значень. Та зараз не про це. Раніше «КОТ» мало російське трактування кожної літери, сьогодні ж я хочу від нього відмовитись. Також відмовитись від написання трьома великими літерами частки «КОТ», поки не буде вигадана аналогічна українська версія. Хочу залишити лиш те, що «кот» в перекладі на українську мову означає «кіт», і явно підкреслює мою любов до всього котячого роду.
Англійська версія «Cot» перекладається як «лікарняне ліжко», що теж підкреслюється в моїй творчості, так як я люблю писати про психів.

Сортировать по:

Автор

Відьми і любов
Книга - Лерія  Кот - Відьми і любов (fb2) читать без регистрации
Fb2

Посібник зі списування тестів
Книга - Лерія  Кот - Посібник зі списування тестів (fb2) читать без регистрации
Fb2